Te achterlijk voor woorden

  • Peter R

    Mijn zoon heeft ingegroeide baardharen, deze gaan ontsteken en bloeden, wij zijn verzekerd bij Ohra met het uitgebreidste pakket, volgen een medewerker zit het in de verzekering, de vergoeding is 1000.00 euro per jaar maar nu komt het wij kregen een brief jawel en dat stond in “ ontharing toetsen wij aan artikel D.10.2 van uw aanvullende verzekering. Wij vergoeden deze behandeling alleen als de haargroei in het gezicht en/of hals naar de begrippen van de Nederlandse maatschappij extreem is. Daarom blijft deze vergoeding ook beperkt tot vrouwen. De kosten komen daarom niet voor vergoeding in aanmerking” Wij hebben een doorverwijzing van de huisarts naar een specialist omdat deze ingegroeide haren te erg zijn.

    En hoe bedoel je discriminatie een vrouw mag haar hang tieten laten ophogen en haar buik en benen laten uitzuigen terwijl niemand dat ziet, maar een man mag wel met een hals vol pukkels lopen en geloof me hij heeft er heel veel last van bv. Niet kunnen scheren want dan gaan de pukkels open het gaat bloeden en daarna volgt een ontsteking.

    Wie heeft hetzelfde meegemaakt laat een bericht achter.

    peter

  • OHRA Webcare

    Hoi Peter,

    Zou jij een e-mail willen sturen naar webcare@ohra.nl? Vermeld jouw N.A.W. gegevens en relatienummer. Wij willen ook weten bij welke specialist jij bent geweest. Wij zullen dan gaan kijken of wij iets voor je kunnen betekenen.

    Met vriendelijke groet,

    Rick de Vette

    OHRA Webcare

  • GJM

    IK zou zeggen BASISVERZEKEREN

    Basis verzekeren is het financiële risico afdekken van de basisbehoefte in de zorg

    Belangrijk uitgangspunt hierbij is;

    “verzeker alleen datgene waarvan jezelf het financiële risico niet kunt dragen”

    En je niet gek laten laten maken door de zin “stel je eens voor dat…….”

    Gewoon nuchter je eigen verstand gebruiken

  • Nieko63

    Ja die zorgverzekering zit een beetje kompleet verkeerd in elkaar wel klouwe met geld uigenen aan miljoenairs(profsporters).

    maar als je een vent bent word gedicrimineerd, en als je al wat ouder word ook want als je een bril moet je je exta bij verzekeren, maar als je je iedere dag klem zuipt met alcohol en men wil je daar vanaf helpen dan zit die vergoeding gewoon in het basis paket.